Heb jij ervaring met het documenteren van technische complexe zaken en krijg jij energie van het simpel maken van lastige en ingewikkelde termen? Als Technisch Documentalist maak, optimaliseer en coördineer je het proces om tot goede bedrijfsinstructies te komen. Je werkt nauw samen met de engineering en haalt uitdaging in het constant leveren en optimaliseren van de technische documentatie richting onze klanten. Ook draag zorg je voor het opstellen van het technisch veiligheidsdossier.

Zou jij graag kennis willen maken met de verschillende onderdelen van een productiebedrijf? Ben je nieuwsgierig en leergierig, wil je graag je kennis verbreden en gelijk aan de slag gaan? Wij hebben ruimte voor meerdere BBL-trajecten.

We bieden je een leerwerktraject waarbij je, naast dat je bij ons in dienst komt, een BBL-opleiding gaat volgen in de richting die bij je past en relevant is voor je werkzaamheden.

Wij zoeken voor onze service afdeling een enthousiaste Service Tekenaar die in staat is om engineeringsvraagstukken op onderhoudsgebied snel en vakkundig te kunnen uitvoeren.

Als Service Tekenaar werk je nauw samen met de Servicecoördinator en Services monteurs.

Als Hardware Engineer bij Kortlever is er volop de ruimte om zelfstandig te werken. Onze unieke projecten bieden volop uitdaging om je verder te ontwikkelen en te groeien in je functie.