Pizza topping

Kortlever biedt u een volledig programma voor de productie van pizza’s en producten voorzien van een topping.

Dosing unit

Doseerunit voor ‘border free’ doseren:

Pneumatisch tot 50 slagen/min,
aantal rijen afhankelijk van diameter.


Met doseerpomp tot 65 slagen/min,
aantal rijen afhankelijk van diameter.


Kortlever doseerunit

Universal applicator: cheese, meat, vegetables

Kortlever dynamische target applicator
  • In Heavy Duty uitvoering
  • Verrijdbaar
  • Met watervalbestrooiing of ‘border free’ targetbestrooiing
  • Voor 1 of 2-rijen installaties
  • Ook leverbaar in “Dynamic target uitvoering”
  • Eenvoudig nat te reinigen door middel van opklabare en uitneembare delen

Werkbreedte: 400 – 600 – 800 – 1.000 – 1.200 en 1.500 mm

Feeding conveyors

Automatische producttoevoer vanuit de voorraadtrechter.

  • Niveau-gestuurd
  • Verrijdbaar systeem
  • Voor zeer hoge doseernauwkeurigheid
  • Uit te voeren met verweging in het toevoersysteem
Kortlever decorating unit

Lines

Automatische toppinglijnen voor 1 tot 5 pizzarijen.
Productie met waterval- of targetbestrooing.


Werkbreedte: tot 1.600 mm


Voorzien van:

  • Uitlijning
  • Saucedosering (eventueel ‘border free’)
  • Universal applicator voor:
    • Geraspte kaas
    • Gesneden groenten
    • Vleesstukjes
  • Rolstrooier voor:
    • Oregano
    • Gedroogde paprika-mix
Pizza Topping line

Filled products

Gevulde snacks met stukjes of plakjes vlees, groente, fruit en etc.

Geproduceerd uit een individuele of continue deegplak. Na het vullen wordt deze dichtgevouwen.

Line setup

Voor de productie van deze snacks worden uitgerolde ronde of rechthoekige, vrijliggende deegplakjes aangevoerd.

Deze worden voorzien van een enkelvoudige of meervoudige vulling; eventueel ‘border free’ aangebracht.

Vervolgens worden de deegplakken met vulling gevouwen en individueel aangedrukt.

3xRheon+Afzetter

Applications

Gevouwen bladerdeeg- of gistdeegplakjes, gevuld met stukjes kip, groente of vis.

Total plant solution

Voorbeeld voor een complete installatie:

Een installatie voor de productie van gevouwen en gevulde gistdeegtasjes:

  • Deeggewicht: 65 gram
  • Vulling: 35 gram (stukjes kip, vlees, groente, etc.)
  • Capaciteit: tot 12.000 st./uur

Bestaande uit:

  • Deegafmeetmachine 4 of 6 rijen
  • Voorrijskast
  • Uitrolstation
  • Randvrije bestrooiing met vulling
  • Vouwen en aandrukken
  • Afzetten op bakplaat
Kortlever Bapao

Rheon logo

Kortlever vertegenwoordigt Rheon sinds begin jaren ’70.
Door deze lange samenwerking is er binnen Kortlever een brede Know-how over deze installaties aanwezig.

Graag laten wij u op laboratoriumniveau kennis maken met deze zeer innovatieve apparatuur, wij kunnen dan ook uw product en nieuwe ontwikkelingen demonstreren.

Encrusting machines

Encrusting door middel van een Rheon KN550 en Multiformer.


Toepassing:

  • Bapao
  • Worstenbrood
Rheon encrusting machine

V4 Stress Free Dividers

Rheon V4 systemen voor de artisanale broodproductie, bijvoorbeeld met de Twin Divider.

Capaciteiten tot circa 800 kg/uur en circa 1.800 st./uur

Rheon Stress Free

Rheon / Kortlever broodlijnen

Rheon/Kortlever industriële broodlijnen voor:

  • Busbrood
  • Stokbrood
  • Ciabatta
  • Authentieke broodsoorten
  • etc.
Kortlever universele broodlijn 2