Pizza topping
Kortlever biedt u een volledig programma voor de productie van pizza’s en producten voorzien van een topping.
Dosing unit
Doseerunit voor ‘border free’ doseren:
Pneumatisch tot 50 slagen/min,
aantal rijen afhankelijk van diameter.
Met doseerpomp tot 65 slagen/min,
aantal rijen afhankelijk van diameter.

Universal applicator: cheese, meat, vegetables

- In Heavy Duty uitvoering
- Verrijdbaar
- Met watervalbestrooiing of ‘border free’ targetbestrooiing
- Voor 1 of 2-rijen installaties
- Ook leverbaar in “Dynamic target uitvoering”
- Eenvoudig nat te reinigen door middel van opklabare en uitneembare delen
Werkbreedte: 400 – 600 – 800 – 1.000 – 1.200 en 1.500 mm
Feeding conveyors
Automatische producttoevoer vanuit de voorraadtrechter.
- Niveau-gestuurd
- Verrijdbaar systeem
- Voor zeer hoge doseernauwkeurigheid
- Uit te voeren met verweging in het toevoersysteem

Lines
Automatische toppinglijnen voor 1 tot 5 pizzarijen.
Productie met waterval- of targetbestrooing.
Werkbreedte: tot 1.600 mm
Voorzien van:
- Uitlijning
- Saucedosering (eventueel ‘border free’)
- Universal applicator voor:
- Geraspte kaas
- Gesneden groenten
- Vleesstukjes
- Rolstrooier voor:
- Oregano
- Gedroogde paprika-mix

Filled products
Gevulde snacks met stukjes of plakjes vlees, groente, fruit en etc.
Geproduceerd uit een individuele of continue deegplak. Na het vullen wordt deze dichtgevouwen.
Line setup
Voor de productie van deze snacks worden uitgerolde ronde of rechthoekige, vrijliggende deegplakjes aangevoerd.
Deze worden voorzien van een enkelvoudige of meervoudige vulling; eventueel ‘border free’ aangebracht.
Vervolgens worden de deegplakken met vulling gevouwen en individueel aangedrukt.

Applications
Gevouwen bladerdeeg- of gistdeegplakjes, gevuld met stukjes kip, groente of vis.
Total plant solution
Voorbeeld voor een complete installatie:
Een installatie voor de productie van gevouwen en gevulde gistdeegtasjes:
- Deeggewicht: 65 gram
- Vulling: 35 gram (stukjes kip, vlees, groente, etc.)
- Capaciteit: tot 12.000 st./uur
Bestaande uit:
- Deegafmeetmachine 4 of 6 rijen
- Voorrijskast
- Uitrolstation
- Randvrije bestrooiing met vulling
- Vouwen en aandrukken
- Afzetten op bakplaat

Kortlever vertegenwoordigt Rheon sinds begin jaren ’70.
Door deze lange samenwerking is er binnen Kortlever een brede Know-how over deze installaties aanwezig.
Graag laten wij u op laboratoriumniveau kennis maken met deze zeer innovatieve apparatuur, wij kunnen dan ook uw product en nieuwe ontwikkelingen demonstreren.
Encrusting machines
Encrusting door middel van een Rheon KN550 en Multiformer.
Toepassing:
- Bapao
- Worstenbrood

V4 Stress Free Dividers
Rheon V4 systemen voor de artisanale broodproductie, bijvoorbeeld met de Twin Divider.
Capaciteiten tot circa 800 kg/uur en circa 1.800 st./uur

Rheon / Kortlever broodlijnen
Rheon/Kortlever industriële broodlijnen voor:
- Busbrood
- Stokbrood
- Ciabatta
- Authentieke broodsoorten
- etc.
