Vacatures bij Kortlever met niveau HBO.

Als programmeur ben je verantwoordelijk voor het schrijven van de software voor onze machines en complete (logistieke) installaties. Onze unieke projecten bieden volop uitdaging om je verder te ontwikkelen en te groeien in je functie.

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor een (aantal) project(en) op de afdeling WTB. Je beheert de 3D lay-out, je voorziet andere engineers van de juiste informatie en je draagt zorg voor een goede communicatie en afstemming met de projectleider, programmeur en hardware engineer.

Heb jij ervaring met het documenteren van technische complexe zaken en krijg jij energie van het simpel maken van lastige en ingewikkelde termen? Als Technisch Documentalist maak, optimaliseer en coördineer je het proces om tot goede bedrijfsinstructies te komen. Je werkt nauw samen met de engineering en haalt uitdaging in het constant leveren en optimaliseren van de technische documentatie richting onze klanten. Ook draag zorg je voor het opstellen van het technisch veiligheidsdossier.

Als Hardware Engineer bij Kortlever is er volop de ruimte om zelfstandig te werken. Onze unieke projecten bieden volop uitdaging om je verder te ontwikkelen en te groeien in je functie.