Ben jij op zoek naar een bruisende functie waarin je jouw administratieve vaardigheden kunt toepassen in een technische omgeving? Jij kunt zo aan de slag in een super leuk team! We zoeken een veelzijdige topper die gedreven is om te leren en hard te werken. In deze functie krijg je de kans om je administratieve vaardigheden verder te ontwikkelen in een uitdagende technische context.

Ter versterking van onze serviceafdeling zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste collega’s. Ben je een echte techneut en gemotiveerd om jezelf door te ontwikkelen? Dan zoeken we jou! Kortlever heeft over de afgelopen 37 jaar een forse klantenkring opgebouwd, waardoor er een groot aantal machines en installaties van Kortlever in gebruik zijn. Onze serviceafdeling bestaat uit verschillende disciplines die samen maken dat we al deze klanten optimaal kunnen bedienen.

Ben jij elektrisch monteur met affiniteit voor PLC-besturing en klaar voor de volgende stap in je carrière waarin je écht doorgroeit? We denken graag met je mee hoe jij vanuit je huidige positie bij ons kunt excelleren. Wij bieden de unieke combinatie van werk buitenaf bij onze klanten, samen met backoffice werkzaamheden bij ons op kantoor.

Wij zoeken voor onze service afdeling een enthousiaste Service Tekenaar die in staat is om engineeringsvraagstukken op onderhoudsgebied snel en vakkundig te kunnen uitvoeren.

Als Service Tekenaar werk je nauw samen met de Servicecoördinator en Services monteurs.