Over ons

 • Nieuw bedrijfspand

  In januari hebben wij de beschikking gekregen over een nieuw bedrijfspand. Onze bedrijfsoppervlakte is hiermee meer dan verdubbeld.

 • Tweede generatie

  Kortlever is een familiebedrijf in de tweede generatie waar de afgelopen jaren de diverse productlijnen verder doorontwikkeld zijn in de brood, vlees, snack en intralogistieke business. Projecten worden completer en zo ook de totaal levering van de firma Kortlever. Als basisconstructies voor onze projecten verwerken wij RVS en hoogwaardige kunststoffen.

   

 • Sinds 1985

  In de afgelopen 30 jaar heeft Kortlever zich tot een flexibel en innovatief familiebedrijf ontwikkeld met een vaste klantenkring. Kortlever is internationaal speler op het gebied van bread, meat en snack processing, met daarbij een breed programma in de intralogistiek.


  Foto: 2015: Servo-gedreven ontstapelaars

 • 2007 - Bouw Kortlever hal 3Uitbreiding derde hal

  Wegens gestage groei hebben we ons bedrijfspand opnieuw vergroot. Naast het kantoorgebouw en de productiehal, beschikken we nu over een separate montagehal.


  Foto: 2005-2010: uitbreiding bedrijfspand 3de hal

 • 20 jaar Kortlever

  Kortlever wordt actief in de vleesverwerkende industrie;  we beginnen met de productie van volautomatische slavinkenlijnen.


  Foto: 2000-2005: slavinkenlijn

 • Uitbreiding bedrijfspand

  Verkoop, engineering, productie, installatie en onderhoud; Kortlever voert alle werkzaamheden zelf uit en installeert machines met eigen personeel in heel Europa.


  Foto: 1995-2000: pand Kortlever

 • 10 jaar Kortlever

  Inmiddels bevindt zich het bedrijf in het industrieterrein van Meerkerk. Het bedrijfspand bestaat uit een kantoor en hal, waarin geproduceerd en gemonteerd wordt.


  Foto: 1995: installatie voor gevulde pizzabroodjes. Deze installatie draait nu - twintig jaar later - nog steeds bij dezelfde klant.

 • Cooperatie met Rheon

  Al sinds de mid-80's werken Rheon Automatic Machinery, Duitsland, en Technisch Buro Kortlever samen. Kortlever fungeert als agent voor Rheon in de Beneluxlanden.


  Foto: 1990: Kortlever staat samen met Rheon op de Nebato beurs.

 • 1986 - eerste verkochte machineHet begin

  Op 1 september 1985 wordt Technisch Buro Kortlever BV in Leerbroek opgericht door Wim Kortlever. Zijn broer, Gerard Kortlever, sluit zich in 1986 bij het bedrijf aan.


  Foto: 1986: de eerste machine wordt verkocht - Gerard Kortlever (l) en Wim Kortlever (r) naast de kneedmachine.

Compleet & Betrouwbaar

Technisch Buro Kortlever B.V. is een dynamisch familiebedrijf dat zich in de afgelopen decennia heeft ontwikkeld tot een van de meest prominente producenten van machines voor de foodindustrie. Met ons leveringsprogramma en knowhow zijn wij al jaren een betrouwbare partner voor veel succesvolle bedrijven.

Transparant & Flexibel

Kortlever kent een transparante organisatie, waardoor de link naar de juiste specialist van Kortlever snel is gelegd. Om optimaal overleg met u mogelijk te maken zorgen wij steeds voor een ontwerpschets of een lay-out. Als een opdracht eenmaal is gegeven, kiezen wij voor een projectmatige aanpak, waarbij het projectteam zorg draagt voor de uitvoering van de opdracht binnen de gestelde termijn. Zo kunnen wij met onze participanten eensgezind en zonder tijdverlies toewerken naar het gewenste eindresultaat. Tijdens alle fases van het traject – tot en met de definitieve installatie – staan de communicatielijnen met u als opdrachtgever wijd open. Ook daarna staat ons service- en salesteam voor u klaar. Met onze 24-uurservice kunnen wij snel en adequaat reageren bij eventuele calamiteiten.

Referenties

Wilt u graag meer weten over onze gerealiseerden projecten?
Op aanvraag sturen wij u graag een lijst met referenties toe.

Neem contact met ons op: info@kortlever.nl