Als CNC-draaier /-freezer stel je vanaf een werktekening machines af en weet je de juiste gereedschappen te gebruiken om materialen nauwkeurig te bewerken tot hoogwaardige producten. Wij maken eindproducten die direct in onze machines worden verwerkt, je bent dus een belangrijke schakel in het productieproces. Je weet welke schakels continu in de gaten gehouden moeten worden, zodat de beloofde kwaliteit wordt geleverd. Je hebt een goed overzicht over je dagelijkse planning en iedere dag daag jij jezelf weer uit om het maximale uit je prestaties te halen. Je werkt samen met onze lassers, constructiebankwerkers en met elkaar maak je hoogwaardige eindproducten in RVS.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Aan de hand van tekeningen het zelfstandig bedienen van de CNC-bewerkingsmachines;
  • Instellen van de juiste gereedschappen;
  • Je houdt het verspaningsproces nauwlettend in de gaten en stelt bij wanneer nodig;
  • Je beoordeelt de kwaliteit van het product en het proces en voert controles uit;
  • Je voert (preventief) onderhoudswerkzaamheden uit aan machines/ gereedschappen en spanmiddelen.

Wie zijn wij? 

Technisch Buro Kortlever B.V. is een groeiende onderneming die gevestigd is in Meerkerk en waar we steeds op zoek zijn naar nieuwe collega’s!
Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden machines en complete installaties voor de voedingsmiddelenindustrie, denk hierbij aan productielijnen als ook de intralogistiek. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt opleiding in de Metaaltechniek of wilt je hierin specialiseren;
  • Je hebt relevante werkervaring waardoor je zelfstandig conventioneel en computergestuurd draai- & freeswerk kunt uitvoeren;
  • Je hebt oog voor kwaliteit;
  • Je houdt van samenwerken en bent gemotiveerd om collega’s een handje te helpen.

Wat bieden wij jou?

Werken in een familiebedrijf waar we trots zijn op elkaar en graag met elkaar samenwerken. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zo te werken aan je persoonlijke groei! Je hebt recht op een goede beloning en daarnaast maar liefst 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Tineke van Kooten  (0183 35 2955). Of solliciteer direct via tineke.vankooten@kortlever.nl.